Rreth GoTech

Fillimet tona: GoTech Electronics, është vazhdim i AIBA Company e cila operon në tregun Shqiptar që nga viti 1995 si distributor ekskluziv i paisjeve elektroshtëpiake. Që në fillimet e saj ka bashkëpunuar me markat më prestigjoze Italiane si “Indesit”, “Ariston”, “HotPoint-Ariston” dhe me kompani mjaft të njohura në fushën e elektroshtëpiakeve si: Indesit Internatinal Company Itali, Thermo Sanitary Group Itali, Elica Spa Itali etj.

Marka të reja: Gjatë 3 viteve të fundit, me krijimin e kompanisë GoTech Electronics, aktiviteti i saj është zgjeruar me produkte të linjave më prestigjoze qe operojnë në fushën e elektroshtëpiakeve. Janë futur në tregun Shqiptar marka të reja dhe shumë cilësore si: aspiratorë Italian “Elica”, pajisje hidrosanitare “ISA”, Scholtez, Galanz, Bomann etj.

Zgjerimi i rrjetit: Nga viti 2009, GoTech është prezent dhe me rrjetin e saj të dyqaneve, në Flag Ship Center - Durrës, pranë shkollës “Vasil Shanto” Tiranë si dhe në bulevardin “Fan Noli” Korçë. Në dyqanet e GoTech Electronics ju mund të gjeni gjithashtu shërbimin për kompaninë Digitalb dhe Plus.

Mundësi financimi: Të gjithë artikujt e kompanisë GoTech Electronics mundësohen dhe nëpërmjet rrejtit të bankave Raiffeisen dhe mundësi financimi nga Final.

Pikat e shumicës: Përveç rrjetit të saj të dyqaneve, GoTech Electronics shpërndan artikujt e saj në të gjithë Shqipërinë duke furnizuar dyqane të ndryshëm të elektroshtëpiakeve.

Garancia: Të gjitha produktet e tregtuara nga GoTech Electronics janë të shoqëruara me çertifikatë garancie 2 vjeçare e cila zbatohet me mjaft korrektësi. Gjithashtu pranë kompanisë funksionon sektori i shërbimit që kujdeset vazhdimisht për problemet eventuale pas shitjes. Pranë klientit ne kemi vazhdimisht një staf të kualifikuar dhe të përkushtuar dhe një inventar të plotë i pjesëve të këmbimit të ofruar nga bashkëpunëtoret tanë.

Transport: Duke parë që një ndër problematikat e klientëve tanë ka qenë transporti i produkteve të blera në dyqanet tona atëherë kompania GoTech Electronics ka menduar ti lehtësojë sa më shumë klientët duke oferuar gjithashtu shërbimin e transportit falas deri në destinacionin final.

Qëllimi ynë: Është ti shërbejmë klientit në mënyrë të kulturuar, profesionale dhe të shpejtë. Kjo do të realizohet dhe nëpërmjet zgjerimit të rrjetit të dyqaneve GoTech Electronics në të gjithë Shqipërinë, duke bërë kështu të mundur lidhjen më të ngushtë me konsumatorin final.

Partneret Tane:

AIBA   ECO Market

Copyright 2012. GoTech Electronics - Designed by Studio Oxygen