Frigoriferë

Shfaq ne forme: Liste / Rrjete
Shfaq:
Listo sipas:
Frigorifer Indesit LI80 FF1 X
Teknologia No Frost siguron ftohjen me ane te qarkullimit te ajrit ,nuk krijon akull dhe nuk ka ne..
74,990Lek
Pa Takse: 74,990Lek
Frigorifer Candy CKCF 6182X/1
Dimensionet 187 x 60 x 60 cm,klasi A+,inoks,niveli zhurmes 43 db. ..
59,990Lek
Pa Takse: 59,990Lek
Frigorifer Indesit BAAN 40 FNF NXWD
Kapaciteti 270 L,permasat 68.5 x 70 x 190.Niveli i zhurmes 47 db,kontroll higjene,funksion Eco per..
84,990Lek
Pa Takse: 84,990Lek
Frigorifer Indesit BIAA 12P
Sistem ftohje statik,kontroll higjene ..
49,990Lek
Pa Takse: 49,990Lek
MSZ 802 D(46193)
Frigorifer amerikan, Ariston, kapaciteti: 546 L, No frost, A+, depozite per uje dhe akull, display ..
161,492Lek
Pa Takse: 161,492Lek
Copyright 2012. GoTech Electronics - Designed by Studio Oxygen