Evente

Prezantimi i Innex nga perfaqesuesit e kompanise Indesit dhe të rejat per 2014

Data: 27 Nentor 2013.

Më datë 13 Dhjetor u zhvillua në Tiranë eventi për prezantimin e lavatrices Innex nga Indesit si dhe të rejat e këtij produkti për vitin 2014. Në këtë event moren pjese 70 bashkëpunetor nga e gjithë shqipëria  si  dhe përfaqesuesit e Indesit Verguinia Pavlova specialiste eTregetisë dhe  Marketingut për Rajonin e Ballkanit, si dhe Artan Shurdhani specialist i Marketingut dhe Shitjeve per Shqipërinë, Kosovën dhe Maqedonin. Gjatë  eventit u prezantuan  risitë për këtë produkt si dhe përfitimet në kohë dhe energji që do të ketë konsumatori nga përdorimi i saj.  Verguinia Pavlova u shpreh se ishte e lumtur për pjesmarrjen në këtë event si dhe për bashkepunimin 20 vjecar midis dy kompanive . Ajo gjithashtu  bëri një falenderim të vecante për  administratorin Z.Bujar Cepeli  si dhe të gjithë skuadren e Gotech Electronic për punën e tyre të mbrekullueshme gjatë këtyre viteve. Ne fund të eventit u dhuruan edhe 3 cmime për porositë me vlerën më të lartë që u realizuan  gjatë mbrëmjes.


Eventi vjetor 2013

Data: 27 Nentor 2013.

Më datë 13 dhjetor ora 21:00, Gotech  oraganizoi eventin  vjetor të kompanisë, ku përveҫ stafit morën pjesë edhe bashkëpunëtorët e sajë më të ngushtë. Gjatë këtij eventi  theksi u vendos  mbi arritjet e kompanisë ku edhe pse në një periudhë të vështirë për ekonominë, është bërë e mundur që të zgjerohet me pika të reja shitje  dhe të rritet volumi vjetor i shitjeve. Gjtihashtu një vëmendje e veҫantë ju kushtua edhe  angazhimit të secilit prej punonjësve për kontributin e tyre në zvillim e mëtejshem të kompanisë, ku nisur edhe nga rezultatet e arritura u akorduan cmimet si më poshtë:

  • Punonjësi i Vitit 2013 - Z.Flamur Tare
  • Përgjegjësi  i  Vitit 2013 - Z.Klevis Musa
  • Shitësi i vitit 2013 - Z.Taulant Guҫe

Gjithashtu nuk mbeti pa u vlerësuar dhe kontributi i bashkëpunetorëve më të ngushtë, ku për performancën,  kontributin dhe rezultatet e larta të arritura gjatë vitit 2013 u vlerësua me cmimin si bashkëpunëtori i vitit  Z. Ylvi Sulejmani.


Gotech ne Concord Center

Data: 27 Nentor 2013.

Hapet me date 27 Nentor, dyqani me i ri i Gotech Electronics ne Concord Center, rruga 5 Maj, afer tregut te medreses. Me nje siperfaqe prej 700 m2, dhe me mbi 3 mije artikuj me cmime promocionale. Dyqani ne Concord Center eshte i treti ne rrjetin e dyqaneve te Gotech per qytetin e Tiranes dhe i pesti ne rang kombetar. Gotech Electronics mbeshtet konsumatoret ne kete periudhe me superoferta promocionale.

 

 

Copyright 2012. GoTech Electronics - Designed by Studio Oxygen