Televizorë

Televizore

Shfaq ne forme: Liste / Rrjete
Shfaq:
Listo sipas:
Televizor Hyundai 43 HYN 4700
Rezolucioni 1920 x 1080,Frekuenca 100 HZ,DVB-T/C,HDMI x3 ,Scart x 1,USB x2,USB per filma dhe video..
51,990Lek
Pa Takse: 51,990Lek
Copyright 2012. GoTech Electronics - Designed by Studio Oxygen