Lavatriçe

Shfaq ne forme: Liste / Rrjete
Shfaq:
Listo sipas:
Lavatrice Hyundai LAHY7102W
15 Programe ,program per rrobat sportive,program Eco,opsion per nisje te vonuar,paralarja opsional..
39,990Lek
Pa Takse: 39,990Lek
Lavatrice Candy GV4 137TWC3/2-S
Permasat 60 x 85 x 40 cm, ekran me prekje ,mix power sistem,dere inoksi, rograme speciale,opsion n..
54,990Lek
Pa Takse: 54,990Lek
Lavatrice Hotpoint Ariston WMG 922B EU
Permasa 59.5 x 60.5 x 82 cm, 16 programe,display ,nisje e vonuar. ..
59,990Lek
Pa Takse: 59,990Lek
Lavatrice Indesit Larje-Tharje
Kjo lavatrice ju siguron higjene maksimale per ju dhe femijet tuaj,pasi rrobat lahen dhe thahen nj..
74,990Lek
Pa Takse: 74,990Lek
Lavatrice Indesit IWC 71051 C ECO EU
Permasa 85 x 59.5 x 453.5 cm,16 programe ,eco time, programe te vecanta sportive. ..
44,990Lek
Pa Takse: 44,990Lek
lavatrice Indesit IWSD 600851 C ECO EU
Permasa 85 x 59.5 x 42 cm , 16 programe ,ekran dixhital ..
39,990Lek
Pa Takse: 39,990Lek
Lavatrice Samsung WF80F5E0W2W/LE
Kjo lavatrice lidhet me smartphonin tuaj duke evidentuar keshtu problemet qe mund te hasen gjate p..
64,990Lek
Pa Takse: 64,990Lek
Copyright 2012. GoTech Electronics - Designed by Studio Oxygen