FSHIHE

Ska produkte ne shporte

SHPORTA IME {{order.total_quantity}}
SUBTOTAL
{{order.discounted_cost}}
PROMO DISCOUNT
{{order.promo_discount}}
COUPON DISCOUNT
{{order.extra_discount}}
KOSTO E TRANSPORTIT
{{order.shipping_cost}}
PAYMENT COST
{{order.payment_cost}}
TOTAL
{{order.final_cost}}
MAKINE QETHESE CAMRY CR 2824
Kodi : MQ12153
Garanci : 12 muaj
3,390Lekë
NË GJËNDJE
Karakteristikat e produktit
Fuqia: 30W| Funksioni: Qethje,shkurtim| Perdorimi: me energji dhe bateri| Kohezgjatja e baterise: 60 min| Niveli i shkurtimeve:1-8| Numri i aksesoreve: 6| Ekran LED: Po| Materiali i tehut: Titanium/ Qeramike
FREE SHIPPING
PAGESA NE DOREZIM
TERHIQI PRODUKTET NE DYQANET TONA

Produkte te sugjeruara

WELCOME