FSHIHE

Ska produkte ne shporte

SHPORTA IME {{order.total_quantity}}
SUBTOTAL
{{order.discounted_cost}}
PROMO DISCOUNT
{{order.promo_discount}}
COUPON DISCOUNT
{{order.extra_discount}}
KOSTO E TRANSPORTIT
{{order.shipping_cost}}
PAYMENT COST
{{order.payment_cost}}
TOTAL
{{order.final_cost}}
SHTRYDHESE BOMANN AE 1918 CB
Kodi : SHT10932
Garanci : 12 muaj
5,590Lekë
NË GJËNDJE
Karakteristikat e produktit
Fuqia: 400 W.. Dimensioni i frutit: 65 mm.. Nivele shpejtesie: 3 .. Materiali: Celik inoks.. Kapaciteti i depozites: 1.5 L.. 30 % me shume leng dhe vitamina.. Sistem kunder pikimit... Garancia: 12 muaj
FREE SHIPPING
PAGESA NE DOREZIM
TERHIQI PRODUKTET NE DYQANET TONA

Produkte te sugjeruara

WELCOME