FSHIHE

Ska produkte ne shporte

SHPORTA IME {{order.total_quantity}}
SUBTOTAL
{{order.discounted_cost}}
PROMO DISCOUNT
{{order.promo_discount}}
COUPON DISCOUNT
{{order.extra_discount}}
KOSTO E TRANSPORTIT
{{order.shipping_cost}}
PAYMENT COST
{{order.payment_cost}}
TOTAL
{{order.final_cost}}
ZJERES VEZESH MESKO MS 4485
Kodi : ZJ12824
Garanci : 6 muaj
1,990Lekë
NË GJËNDJE
Karakteristikat e produktit
Gatuaj deri në 3 vezë në të njëjtën kohë Mund të gatuaj butë, të mesëm dhe të forte  Fuqia maksimale: 350W Fuqia: 210W
FREE SHIPPING
PAGESA NE DOREZIM
TERHIQI PRODUKTET NE DYQANET TONA

Produkte te sugjeruara

WELCOME