FSHIHE

Ska produkte ne shporte

SHPORTA IME {{order.total_quantity}}
SUBTOTAL
{{order.discounted_cost}}
PROMO DISCOUNT
{{order.promo_discount}}
COUPON DISCOUNT
{{order.extra_discount}}
KOSTO E TRANSPORTIT
{{order.shipping_cost}}
PAYMENT COST
{{order.payment_cost}}
TOTAL
{{order.final_cost}}
ETA STRETTO ETA218090000
Kodi : EX12884
Garanci : 12 muaj
16,990Lekë
15,990Lekë
NË GJËNDJE
Karakteristikat e produktit
Funksioni:Ekspres dhe Kapucino| Fuqia: 1350 W| Kapaciteti i enes se ujit : 750ml Presioni i Pompes: 15 bar| Materiali: Plastik, Inoks
FREE SHIPPING
PAGESA NE DOREZIM
TERHIQI PRODUKTET NE DYQANET TONA

Produkte te sugjeruara

WELCOME